j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Search

Hvilken stil er deg?
Hva er ditt forhold til
mote i hverdagen?

Sohail beskriver seg selv som kreativ, klassisk, smart og til tider høylytt – noe som gjenspeiler seg i stilen hans. Stilen har han valgt å kalle ”unik freestyler”. Med det mener han at han elsker å mikse. Det å kombinere en classy stil med hippie-stil gjør det hele til noe nytt, og det er her hans kreativitet kommer til syne.

klassisk & varm

Cotton-wool Turtleneck i svart fra Scotch&Soda, og Como Suit Pants i Grey Melange fra Les Deux

detaljer som skiller seg ut

Refined Blazer i rutete mønster fra Scotch&Soda, Argento ring og Catene keychain fra Gerba

c

Mitt beste tips er å være deg selv. Vær kreativ! Våg å mikse klær som andre
ikke ville gjort. Det er da du får din unike stil, og gjør det til noe helt nytt.

–  Sohail Habibi  –

c

Når det gjelder stylingtips understreker Sohail at kreativitet er viktig, og det å utfordre seg med å våge å bruke klær som du ellers ikke ville gjort. Hans nyeste innkjøp er en lang, svart kåpe og på ønskelisten har han en beige kåpe, en vinrød høyhalset genser og et par skinnhansker. Sohail følger nøye med på motebildet og henter inspirasjon fra alle kanter. En som spesielt inspirerer han er bloggeren Mariano Di Vaio, og Sohail har fulgt hele hans reise gjennom moteverden.

Det siste plagget Sohail var i tvil om å bruke var en oransje dressbukse. Kreativ og uredd som han er så våget han å bruke den, og den endte opp med å bli en favoritt. I hverdagen våger Sohail litt hver dag ved å mikse ulike stiler og plagg for å kombinere unike antrekk. Han vil være til inspirasjon for andre, både når det gjelder mote og når det gjelder hans positive innstilling, for Sohail prøver alltid å holde det positivt rundt seg
til glede for andre.

FLERE ARTIKLER