j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Search

Våg mote. Hver dag.

Med et ønske om å ikke være som alle andre kjører 19 år gamle Jenny sin egen greie – både når det gjelder klesstil og livet generelt. Jenny tør absolutt å gå i noe utenom det vanlige. Hun beskriver stilen sin som variert, hvor hun kan gå i alt fra skinnbukser med en rocka overdel til en søt kjole med paljettsko til. Hun betegner også stilen sin som sporty, selv om hun ikke nødvendigvis bruker sporty klær. Selv om hun synes det er klisjé å si, så er stilen hennes helt avhengig av humøret.

Det handler om hvordan du bærer klærne du har på deg. Vis at du digger det, det har alt å si. Attitude!

Jenny K. Torkehagen, modell

Stylingtips

Jenny sitt beste stylingtips er å bruke basic plagg, men å sprite opp antrekket med en kul bukse, freshe sko eller hennes guilty pleasure – jakker. ”Og ikke minst – farger!”, legger hun til. Hennes siste innkjøp var et sett med paljetter i dyremønster, og på ønskelisten – som alltid er lang – har hun et par boots i slangemønster fra Twist & Tango. Jenny henter masse inspirasjon fra Instagram og blogger, i tillegg til å bli inspirert av folk i gata og menneskene rundt seg.

Våg å være deg selv

Det siste antrekket Jenny våget å bruke, selv når hun først var i tvil, var et par knallrosa glitterboots fra Stine Goya. Som hun har understrekt tidligere så handler alt om hvordan man selv bærer antrekket, og med glitterbootsene følte hun seg dritkul. Jenny tør å være seg selv, og det er på denne måten hun føler at hun våger litt hver dag. Dette gjelder ikke bare klesstilen hennes, men også det at hun tør å ta sine egne valg og å si hva hun mener. Hun er ikke redd for utfordringer, og prøver gjerne nye ting hver eneste dag.

FLERE ARTIKLER